Josepa 50v -kuvakisa jäsenille

Josepa järjestää 50-vuotiseen taipaleensa kunniaksi jäsenistölleen valokuvakisan teemalla PALVELUSKOIRAHARRASTUS. Kilpailuun voi osallistua vapaavalintaisella valokuvalla, jonka jäsen on itse ottanut tai johon hänellä on kaikki käyttöoikeudet. Yksi jäsen voi ilmoittaa kisaan maksimissaan kolme kuvaa. Kuva voi olla esimerkiksi maasto- tai tottistreeneistä tai kokeista.

Kaksi eniten Josepan jäsenten Facebook-ryhmässä tykkäyksiä kerännyttä kuvaa palkitaan Josepa-tuotteella (t-paita tai trikoopipo). Käythän siis myös tykkäämässä kuvista! Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan Josepa-tuote. Josepalla on oikeus käyttää kisaan osallistuvia kuvia esimerkiksi koulutus- ja tapahtumamainoksissaan sekä Facebook-ryhmän tai -sivun bannerina.

Kilpailuun osallistutaan lähettämällä kilpailuun osallistuva kuva/kuvat joko jäsenten Facebook-ryhmään kuvakisailmoituksen kommentteihin tai sähköpostitse sihteeri@josepa.fi, jolloin Josepa jakaa ne itse Facebook-ryhmään. Kuvia voi laittaa 11.9.2022 asti, ja voittajat valitaan tykkäystilanteen perusteella 30.9.2022.