Haun alkeiskurssi

Tervetuloa haun alkeiskurssille!

Josepa järjestää haun alkeiskurssin, joka on tarkoitettu uusille, hausta kiinnostuneille koiranohjaajille. Kurssi alkaa maanantaina 30.5. klo 18 teoriaosuudella, jonka jälkeen harjoituskertoja on neljä, ti 31.5 klo 18.30, to 2.6. klo 18.30, ke 8.6. klo 18 ja su 12.6 klo 10.

Kurssin teoriasosuudesta vastaa Minna Tirkkonen ja käytännön harjoitukset pitävät Minna Tirkkonen ja Heli Heiskanen. Molemmilla kouluttajat ovat kokeneita palveluskoiraharrastajia ja kilpailleet palveluskoirien hakukokeessa (PAHA) ylimmässä luokassa (HK3).

Kurssin hinta on 40€. Kurssille otetaan enintään kuusi koiraa, etusijalla ovat Josepan jäsenet ja palveluskoirarotuisten koirien omistajat. Teoriaosuuteen osallistuminen on välttämätöntä kaikille harjoituksiin osallistuville. Teoria on maksuton ja avoin kaikille, mutta siihen tulee ilmoittautua. Sitovat ilmoittautumiset ja tiedustelut minna.tirkkonen@me.com, 27.5. mennessä.

Kurssille mahtuneille lähetetään tiedot kurssimaksusta, joka tulee olla maksettu ennen kurssin alkua. Koirien tulee olla rokotettu Suomen Kennelliiton ohjeiden mukaisesti.

Tervetuloa!