Jäljen alkeiskurssi alkaa 7.6.2020

Josepa järjestää jäljen alkeiskurssin, joka on suunnattu uusille jäljestä kiinnostuneille koiranohjaajille. Kurssi alkaa suoraan jäljenharjoittelulla. Jäljenteoriaa käymme harjoittelun lomassa joka kerta. Harjoittelukerrat ovat sunnuntai 7.6. klo 12.00 alkaen, lauantai 13.6. klo 10.00 alkaen, maanantai 15.6. klo 18.00 alkaen ja keskiviikko 24.6. klo 18.00 alkaen.

Kurssin kouluttajina toimivat Reija Pykäläinen ja Anneli Kolehmainen. Molemmat kouluttajat ovat harrastaneet metsä- ja erikoisjälkeä yli kymmenen vuotta sekä kilpailleet palveluskoirien jälkikokeessa PAJÄ:ssa ylimmässä luokassa (JK3) ja erikoisjäljellä PAEJ (IFH2).

Kurssin hinta 40 € ja etusijalla ovat Josepan jäsenet. Kurssille otetaan 5 koirakkoa. Kurssin maksutiedot lähetetään kurssilaisille ilmoittautumisajan päätyttyä. Sitovat ilmoittautumiset 3.6. mennessä ja tiedustelut reija.pykalainen[at]hotmail.com. Kurssille osallistuvien koirien tulee olla rokotettu Suomen Kennelliiton ohjeiden mukaisesti. Kurssilla noudatetaan turvavälejä ja kurssille voi osallistua vain terveenä.