BH-kurssi alkaa 4.7.2020

Josepa järjestää BH-kokeeseen valmentavan kurssin 4.-26.7.2020. Kurssikertoja on 8, joista ensimmäinen kerta on luento ja loput käytännön harjoituskertoja, jotka kaupunkiosuuden harjoittelua lukuun ottamatta järjestetään Linnunlahden koulutuskentällä tiistaisin klo 17:30-18:30 ja sunnuntaisin klo 13-14. Kurssilla käydään läpi BH-kokeen liikkeet ja kokeen kulku teoriassa ja käytännössä, ja kurssin viimeisellä kerralla kurssilaisten on mahdollisuus suorittaa BH-kokeen tottelevaisuusosuus kokeenomaisesti.

Kurssin kouluttajana toimii Veera Ranta, joka on valmistunut Suomen Eläinkoulutuskeskuksesta eläinkouluttajaksi ja ongelmakoirakouluttajaksi vuonna 2014. Tällä hetkellä Veera kilpailee saksanpaimenkoiransa kanssa metsäjäljen ylimmässä luokassa ja harrastaa monipuolisesti myös muita lajeja.

Kurssille otetaan 6 koirakkoa, ja etusija on Josepan jäsenillä ja koirakoilla, joilla on perustottelevaisuus hallussa ja tavoitteena BH-kokeen suorittaminen lähitulevaisuudessa. Kurssin hinta on Josepan jäsenille 40 euroa ja muille 50 euroa. Kurssin maksutiedot ja tarkempi aikataulu lähetetään ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumiset 20.6. mennessä sähköpostitse osoitteeseen veerawh[at]gmail.com. Kerro ilmoittautumisessa omien yhteystietojesi lisäksi koirasi rotu, ikä ja mahdollinen harrastustausta. Kurssille osallistuvien koirien tulee olla rokotettu Suomen Kennelliiton ohjeiden mukaisesti. Kurssilla noudatetaan turvavälejä ja kurssille voi osallistua vain terveenä.