Marian Ahlskog-Karhun hakukoulutus 15.-16.6.

Josepa järjestää Marian Ahlskog-Karhun hakukoulutuksen 15.6-16.6.2024!
Kouluttajan esittely: ”Hakuharrastus alkoi 90-luvulla hoffien kanssa, talon rakennus ja muut kiireet jossain vaiheessa häiritsi harrastusta. 2000-luvulla meille muutti 2 auspaita Ruotsista ja harrastus käynnistyi uudestaan. Pojat olikin varsin hyviä ja tuli kierreltyä sm kokeissa ja edustamassa Suomea Nom kokeessa. Näiden jälkeen on vielä tullut 3 auspaita lisää.Haku on minusta niin kiehtovaa, kun koiran pitää pystyä itsenäisesti ratkaisemaan ja olemaan hallinnassa yhtäaikaa. Tykkään kouluttaa koirille hallintaan hakeutumisen itse oivaltamalla, ettei motivaatiota hukata. Motivaatio on kuitenkin se ykkösjuttu. Minulla on ollut 2 rullakoiraa ja loput haukkuvia.”

Ilmoittautuminen on nyt auki! Mukaan mahtuu 8 koirakkoa/päivä, hinta 80e/viikonloppu ja 45e/päivä josepalaisille (100e/55e muut). Josepalaiset ovat etusijalla 23.5. asti ja ilmoittautuminen päättyy 31.5.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse: koulutusvastaava.josepa@gmail.com. Kerro ilmoittautuessasi ohjaajan ja koiran nimi sekä taso, ilmoita lisäksi oletko tulossa koko viikonloppuun vai kiinnostunut yhden päivän paikasta. Koko viikonnlopulle osallistuvat ovat etusijalla. Ilmoittautuminen on sitova.