Riitta Kivimäen tottis/toko- ja metsäjälkikoulutus 17.-19.5.

Riitta Kivimäki saapuu kouluttamaan metsäjälkeä ja tottelevaisuuslajeja toukokuussa! Perjantaina ja sunnuntaina treenataan tottista/tokoa, lauantaina metsäjälkeä. Tottistreenit järjestetään perjantai-iltana Pilkon kentällä ja sunnuntaina JoAn hallilla Pärnävaaralla, metsäjälki on Siprissä. Tottispäivät järjestetään yhteistyössä JoAn kanssa.
Metsäjälkipäivään mahtuu 7 koirakkoa, aikaa on siis käytettävissä runsaasti (max. kolme 3lk koiraa). Tottistreeneihin mahtuu 8 koirakkoa perjantaille ja 15 koirakkoa sunnuntaille, treeniaikaa jää mukavasti noin 25min/koirakko.

Hinnat:
Metsäjälki 65€
Tottis/toko 45€
Kuunteluoppilaat 10€/päivä

Ilmoittautuminen aukeaa huomenna 26.4. klo 8! Josepalaisilla on etusija metsäjälkeen 30.4. asti. Tottikseen/tokoon etusija sekä Josepan että JoAn jäsenillä 30.4. asti. Ei-jäsenten ilmoittautuminen alkaa 1.5. ja päättyy 6.5.
Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse koulutusvastaava.josepa@gmail.com. Kerro selkeästi, mihin treeniin/treeneihin osallistut. Kerro myös lyhyesti koirasi tasosta ja toiveistasi koulutukselle.

Kouluttajan esittely: Riitta Kivimäki on huipputason koiraharrastaja, ja tokossa hän on kilpaillut MM-tasolla asti. Lisäksi hän on kilpaillut metsäjäljellä ja rally-tokossa bordercollieiden ja malinoisin kanssa. Riitta on kiinnostunut löytämään ja kehittelemään uusia tapoja saada koira oppimaan erilaisia tehtäviä ja kokonaisuuksia. Hänen fokuksensa on yhä vahvemmin koiralähtöisessä kouluttamisessa, kommunikointia koiran ja ohjaajan välillä hyödyntäen sekä ohjaajan asettamiin tavoitteisiin peilaten. Kouluttajana Riitta on innostava ja antaa rehellistä ja kannustavaa palautetta, joka auttaa koirakkoa suuntaamaan eteenpäin. Riitan tavoitteena on motivoitunut ja iloinen koira ja ohjaaja, niin yhdessä kuin omina yksilöinään. Hän haluaa auttaa koirakoita parantamaan yhteistyötään, jotta nämä voisivat saavuttaa tavoitteensa yhdessä rennolla otteella ja hyvällä mielellä.
Lue lisää: https://www.canisport.fi/fi/profiilit/30259/bio ja https://tmikipinalla.blogspot.com/?m=1