Marian Ahlskog-Karhun hakukoulutus 24.-25.9.2022

Josepa järjestää Marian Ahlskog-Karhun hakukoulutuksen 24.-25.9.2022! Mukaan mahtuu 8 koirakkoa/päivä, hinta 35e/päivä ja 70e/viikonloppu. Josepan jäsenet ja koko viikonloppuun osallistuvat ovat etusijalla koulutukseen.

Ilmoittaudu mukaan 15.8. mennessä Arja Kettuselle, kettunenarja1@gmail.com, puh. 0505310900. Kerro ilmoittautuessasi ohjaajan ja koiran nimi sekä taso.

Kouluttajan esittely: ”Hakuharrastus alkoi 90-luvulla hoffien kanssa, talon rakennus ja muut kiireet jossain vaiheessa häiritsi harrastusta. 2000-luvulla meille muutti 2 auspaita Ruotsista ja harrastus käynnistyi uudestaan. Pojat olikin varsin hyviä ja tuli kierreltyä sm kokeissa ja edustamassa Suomea Nom kokeessa. Näiden jälkeen on vielä tullut 3 auspaita lisää. Axa nyt eläkkeellä Kva ja sm 8, taitaa olla paras sijoitus. Jäbä nyt toivottavasti starttaa 3-luokassa ja Häke on kakara.

Haku on minusta niin kiehtovaa, kun koiran pitää pystyä itsenäisesti ratkaisemaan ja olemaan hallinnassa yhtäaikaa. Tykkään kouluttaa koirille hallintaan hakeutumisen itse oivaltamalla, ettei motivaatiota hukata. Motivaatio on kuitenkin se ykkösjuttu. Minulla on ollut 2 rullakoiraa ja loput haukkuvia.”