Esineruututreenit ja maastokauden avaus 13.5.2022

Treenit siirretty lumitilanteen vuoksi, uusi ajankohta 13.5.2022. Aloittelijoiden ryhmä täynnä, tekijöiden ryhmässä yksi paikka vapaana!

Tervetuloa mukaan esineruututreeneihin ja maastokauden avaukseen 13.5.2022 klo 18! Esineruututreeneissä on kaksi ryhmää, joihin kumpaankin otetaan kuusi ensimmäiseksi ilmoittautunutta koirakkoa (vain yksi koira per ohjaaja). Osallistuakseen ei tarvitse olla Josepan jäsen ja treeni on maksuton. Kaikki kiinnostuneet ovat myös tervetulleita seuraamaan treenejä ja juhlistamaan maastokauden avausta yhdessä! Josepa tarjoaa pientä purtavaa metsäpiknikin hengessä.

Tarkempi kokoontumispaikka ilmoitetaan myöhemmin.

Treeniryhmät:
Ryhmä 1. Aloittelijat. Harjoitellaan esineruututyöskentelyn alkeita. Noudon alkeiden osaaminen on eduksi.
Ryhmä 2. Tekijät. Kokeisiin tähtäävät ja jo kisaavat. Harjoitellaan esine-etsintää kokonaisessa esineruudussa.

Kouluttajina Eija Koistinen ja Lea Kilpeläinen.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse venla.wallius@gmail.com. Mikäli olet tulossa treeneihin, ilmoita myös ryhmä. Myös pelkästään maastokauden avaukseen tulijoiden ilmoittautumisia toivotaan etukäteen, jotta tarjoiluja osataan varata riittävästi.