Haun alkeiskurssi

Josepa järjestää haun alkeiskurssin, joka on tarkoitettu uusille hausta kiinnostuneille koiranohjaajille. Kurssi alkaa tiistaina 1.6. klo 18 teoriaosuudella, jonka jälkeen harjoituskertoja on neljä, su 6.6. klo 13, ma 7.6. klo 18, su 13.6 klo 13 ja ma 14.6 klo 18.

Kurssin teoriaosuudesta vastaa Minna Tirkkonen ja käytännön harjoituksista Heli Heiskanen. Molemmilla kouluttajat ovat kokeneita palveluskoiraharrastajia ja kilpailleet palveluskoirien hakukokeessa (PAHA) ylimmässä luokassa (HK3).

Kurssin hinta on 40€. Kurssille otetaan enintään kuusi koiraa, etusijalla ovat Josepan jäsenet ja palveluskoirarotuisten koirien omistajat. Teoriaosuuteen osallistuminen on välttämätöntä kaikille harjoituksiin osallistuville. Teoria on maksuton ja avoin kaikille, mutta siihen tulee ilmoittautua.

Sitovat ilmoittautumiset ja tiedustelut heli.he@live.com 30.5. 2021 mennessä.

Kurssille mahtuneille lähetetään tiedot kurssimaksusta, joka tulee olla maksettu ennen kurssin alkua. Koirien tulee olla rokotettu Suomen Kennelliiton ohjeiden mukaisesti. Kurssilla noudatetaan turvavälejä ja kurssille voi osallistua vain terveenä.

Tervetuloa!