Haun alkeiskurssi alkaa 12.6.2020

Josepa järjestää haun alkeiskurssin, joka on tarkoitettu uusille hausta kiinnostuneille koiranohjaajille. Kurssi alkaa perjantaina 12.6. klo 18 teoriaosuudella, jonka jälkeen harjoituskertoja on neljä, ma 15.6. klo 18, to 18.6. klo 18, ti 23.6. klo 19 ja su 28.6 klo 18.

Kurssin pitävät Minna Tirkkonen ja Heli Heiskanen. Molemmat kouluttajat ovat kokeneita palveluskoiraharrastajia ja kilpailleet palveluskoirien hakukokeessa (PAHA) ylimmässä luokassa (HK3).

Kurssin hinta on 40e. Kurssille otetaan enintään 8 koiraa, etusijalla ovat Josepan jäsenet ja palveluskoirarotuisten koirien omistajat. Teoriaosuuteen osallistuminen on välttämätöntä kaikille harjoituksiin osallistuville. Teoria on maksuton ja avoin kaikille, mutta siihen tulee ilmoittautua. Sitovat ilmoittautumiset ja tiedustelut minna.tirkkonen[at]me.com, 10.6. mennessä.

Kurssille mahtuneille lähetetään tiedot kurssimaksusta, joka tulee olla maksettu ennen kurssin alkua. Koirien tulee olla rokotettu Suomen Kennelliiton ohjeiden mukaisesti. Kurssilla noudatetaan turvavälejä ja kurssille voi osallistua vain terveenä.

Tervetuloa!