Marian Ahlskog-Karhun hakukoulutus 30.9.-1.10.2023

Kouluttajan esittely: ”Hakuharrastus alkoi 90-luvulla hoffien kanssa, talon rakennus ja muut kiireet jossain vaiheessa häiritsi harrastusta. 2000-luvulla meille muutti 2 auspaita Ruotsista ja harrastus käynnistyi uudestaan. Pojat olikin varsin hyviä ja tuli kierreltyä sm kokeissa ja edustamassa Suomea Nom kokeessa. Näiden jälkeen on vielä tullut 3 auspaita lisää. Axa nyt eläkkeellä Kva ja sm 8, taitaa olla paras sijoitus. Jäbä nyt toivottavasti starttaa 3-luokassa ja Häke on kakara. Haku on minusta niin kiehtovaa, kun koiran pitää pystyä itsenäisesti ratkaisemaan ja olemaan hallinnassa yhtäaikaa. Tykkään kouluttaa koirille hallintaan hakeutumisen itse oivaltamalla, ettei motivaatiota hukata. Motivaatio on kuitenkin se ykkösjuttu. Minulla on ollut 2 rullakoiraa ja loput haukkuvia.”

Ilmoittautuminen alkaa 27.7. klo 8. Mukaan mahtuu 8 koirakkoa/päivä, hinta 80e/viikonloppu ja 40e/päivä josepalaisille (100e/50e muut). Koko viikonloppuun osallistuvat josepalaiset ovat etusijalla 6.8. asti, tämän jälkeen vapaat paikat täytetään yhdelle päivälle tulevista josepalaisista, ja ilmoittautuminen ulkopuolisille avautuu 7.8. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse: koulutusvastaava.josepa@gmail.com. Kerro ilmoittautuessasi ohjaajan ja koiran nimi sekä taso, ilmoita lisäksi oletko tulossa koko viikonloppuun vai kiinnostunut yhden päivän paikasta.