Match Show 26.7.2022

Joensuun seudun Palveluskoirayhdistys ry järjestää yhdistyksen 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Match show’n 26.7.2022! Match show järjestetään Joensuun Marjalan ABC:n piha-alueella (Marjalantie 18). Ilmoittautuminen alkaa klo 17, kehät klo 18.

Luokat:
Lapsi & koira (esittäjä alle 12v, kaikki palkitaan!)
Pennut (4-9kk)
Nuoret (9kk-2v)
Aikuiset (2v->)
Palveluskoirat (ei ikärajaa)

Osallistumismaksut: palveluskoiraluokka ilmainen, lapsi & koira -luokka 5e, muut luokat 7e. Koirien on oltava rokotettu Kennelliiton ohjeiden mukaisesti, ja rokotukset tarkastetaan. Tuomareina Saara Sorsa, Arja Kettunen ja Valtteri Pennanen.

Palveluskoirat-luokkaan voi osallistua koirat, joilla on oikeus kilpailla palveluskoirakokeissa. Luokassa ei ole ikärajaa, ja koira voi osallistua sekä ikänsä mukaiseen että palveluskoirien luokkaan.

Ennakkoilmoittautumiset sähköpostitse kolehmainen.satu@gmail.com viimeistään 24.7.2022. Ilmoitathan seuraavat tiedot: esittäjän etu- ja sukunimi, sähköposti, koiran kutsumanimi, koiran rotu ja luokka sekä huoltajan nimi ja puhelinnumero, jos esittäjä alle 15v. Ilmoittautua voi myös paikan päällä.