BH-kurssi alkaa 5.5.2022

Kurssi on täynnä!

Josepa järjestää BH-kokeeseen valmentavan kurssin 5.-19.5.2022. Kurssilla on 5 käytännön harjoituskertaa, jotka kaupunkiosuuden harjoittelua lukuun ottamatta järjestetään Linnunlahdella tiistaisin ja torstaisin klo 17:30-18:30. Kurssilla käydään läpi BH-kokeen liikkeet ja kokeen kulku teoriassa ja käytännössä, ja kurssin viimeisellä kerralla kurssilaisten on mahdollisuus suorittaa BH-kokeen tottelevaisuusosuus kokeenomaisesti.

Kurssin kouluttajana toimii Veera Ranta, joka on valmistunut Suomen Eläinkoulutuskeskuksesta eläinkouluttajaksi ja ongelmakoirakouluttajaksi vuonna 2014. Tällä hetkellä Veera kilpailee saksanpaimenkoiransa kanssa metsäjäljen ylimmässä luokassa ja harrastaa monipuolisesti myös muita lajeja.

Kurssille otetaan 6 koirakkoa, ja etusija on Josepan jäsenillä ja koirakoilla, joilla on perustottelevaisuus hallussa ja tavoitteena BH-kokeen suorittaminen lähitulevaisuudessa. Kurssin hinta on Josepan jäsenille 30 euroa ja muille 40 euroa. Kurssin maksutiedot ja tarkempi aikataulu ja paikka lähetetään ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumiset 1.5. mennessä sähköpostitse osoitteeseen veerawh[at]gmail.com. Kerro ilmoittautumisessa omien yhteystietojesi lisäksi koirasi rotu, ikä ja mahdollinen harrastustausta. Kurssille osallistuvien koirien tulee olla rokotettu Suomen Kennelliiton ohjeiden mukaisesti. Kurssilla noudatetaan turvavälejä ja kurssille voi osallistua vain terveenä.