Josepan talven tottisvuoro tulee jälleen!

Josepan jäsenille on varattu tottisvuoro Joan hallilta perjantaisin klo 18.30 alkaen. Ensimmäinen vuoro on 23.10.2020 ja hallivuorot jatkuvat aina keväälle saakka. Hallivuorot laskutetaan kahdessa erässä, ensimmäinen erä kattaa loppuvuoden ja toinen erä kattaa kevätkauden. Hallimaksu maksetaan etukäteen ja on suuruudeltaan 3 euroa/henkilö/kerta, huolimatta siitä, vaikket pääsisikään joka perjantai paikalle. Kaiken tasoiset koirakot ovat tervetulleita ja treeneissä mennään periaatteella kaikki auttaa kaikkia. Treeniaika jaetaan tasan koirakoiden kesken (6 koirakkoa/1,5 h) ja treenivuorot/tottisparit jaetaan treenikerran alussa. Tarkoituksena on perustaa kaksi ryhmää, ensimmäisen ryhmän treeniaika on klo 18.30-20.15 ja toisen ryhmän klo 20.15-22.00.  Ensimmäisen ryhmän tehtävänä on raivata agilityesteet kentältä ja toinen ryhmä huolehtii kontaktiesteet takaisin kentälle. Näihin on varattu 15 minuuttia aikaa/ryhmä. Ryhmäpaikka on henkilökohtainen, eikä vuoroja voi vaihtaa. Ilmoittautuessasi ryhmään sitoudut ryhmän toimintaan. Kummankin ryhmän keskuudesta valitaan yhteyshenkilö, joka vastaa hallin ovien avaamisesta ja sulkemisesta sekä hallin yleisestä siisteydestä. Ryhmään hakiessasi varauduthan tarvittaessa toimimaan yhteyshenkilönä.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla Helille heli.he[at]live.com tiistaihin 20.10.2020 mennessä. Ilmoittautuessasi kerro kumpaan ryhmään haet paikkaa. Kerro myös, jos et ehdottomasti voi osallistua jompaan kumpaan ryhmään (esim. työvuorojen takia). Voit ilmoittautuessasi kertoa myös kenen treenikaverin kanssa haluaisit samaan ryhmään treenaamaan. Jos jompaan kumpaan ryhmään on enempi halukkaita kuin mitä ryhmään mahtuu, jaetaan koirakkopaikat aktiivisuuspisteiden perusteella.