Vuosi: 2019

Vuosittaiset kiertopalkinnot

Vuosittain jaettavat kiertopalkinnot ovat haettavissa 31.12.2019 saakka. Jaettavat palkinnot ja hakuohjeet löytyvät tästä. Kennelpiirin Vuoden palveluskoira -kiertopalkinnon säännöt löytyvät tästä.

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla sihteerille osoitteeseen kaisu.tyni-pyy(at)outlook.com.

Kuva: Tuuli Oksalahti

Hyppytekniikkakurssi


Kurssi täynnä!

Jari Lukkarinen tulee kouluttamaan Josepalle hyppytekniikkaa. Kurssi koostuu teoriasta ja kahdesta käytännön kerrasta. Teoria pidetään lauantaina 11.1.2020 klo 10-12 Islolla, jonka jälkeen siirrytään käytännön harjoitteluun Joan hallille klo 12.30-15.30. Toinen käytännön kerta Joan hallilla lauantaina 18.1.2020 klo 10.00-13.00. Kurssille mahtuu 10 koirakkoa ja kurssi sopii kaikentasoisille koirille. Kurssin hinta on 35 euroa. Kuunteluoppilaspaikan hinta on 10 euroa. Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla Anne Simoselle [rajavartia-(at)hotmail.com]. Muista laittaa viestiin myös puhelinnumerosi.

Kuva: Sirkku Kouki

Haluatko treenata tottista myös talvikaudella?


Josepalle on varattu tottisvuoro Joan hallilta perjantaisin klo 18 alkaen. Ensimmäinen vuoro on 13.12.2019 ja jatkuu joka perjantai aina 14.2.2020 saakka. Hinta koko tälle 10 viikon mittaiselle ”kaudelle” on 20 euroa, huolimatta siitä, vaikket pääsisikään joka kerta paikalle. Kaikentasoiset koirakot ovat tervetulleita ja treeneissä mennään periaattella kaikki auttaa kaikkia. Treeniaika jaetaan tasan koirakoiden kesken (4 koirakkoa/h) ja treenivuorot/tottisparit jaetaan treenikerran alussa. Tottisvuoron kesto määräytyy ilmoittautuneiden mukaan ja mikäli halukkaita on paljon, voidaan ryhmä jakaa ja porrastaa tunnin mittaisiin vuoroihin.

Jos haluat mukaan tähän porukkaan, niin laita sitova ilmoittautuminen spostilla Wilhelmiinalle [wvirolainen(at)gmail.com] 30.11. mennessä. Saat sähköpostitse maksutiedot hallimaksua varten, joka maksetaan etukäteen.

Uudet www-sivut julkaistu!

Josepan uudet www-sivut on nyt julkaistu!

Sivuja tullaan päivittämään ajan tasalle seuraavien viikkojen aikana! Suurinpana uudistuksena on tapahtumakalenteri, jonka löydät yläreunan valikosta sekä sivupalkista.

Kuva: Veera Ranta